OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riistasiemen Oy:n uusi toimitusjohtaja Sebastian Sohlberg viljelee 400 ha modernia maatilaa Siuntiossa, länsiuudellamaalla. Kuvassa 16 ha:n hernepelto, josta osa pakataan kyyhkysherneeksi.

Riistasiemen Oy:ssä on tapahtunut “kapulan vaihto”, sillä yrityksen aikaisempi omistaja ja perustaja Markus von Weissenberg on vuonna 2015 myynyt yrityksen liiketoiminnan Siuntiolaiselle  Sebastian Sohlbergille. Kaupan myötä yrityksen kotipaikka ja pakkaamo on siirtynyt Siuntioon.

Tuotevalikoimamme

Tuotevalikoimaa on laajennettu ja mukaan on otettu kolmen kilon pakkauskoko usean tuotteen kohdalla. Näin voit hankkia juuri haluamasi määrän siementä yhden tai kolmen kilon pakkauksissa. Tuotevalikoima kattaa nyt kaikki eri vaihtoehdot, joille myönnetään EU-tukea.

Uusia tuotteita kaudelle 2018 ovat muun muassa Peltopyy Diana, Pölytys Diana ja Pikkulintu Diana. Uudet tuotteet ovat kylvettävissä riistapeltoina, mutta niistä saatava hyöty voi yhtä hyvin olla pikkulinnuille kuin metsästettävälle riistalle. Lisäksi tuotteet edistävät yleistä monimuotoisuutta.

Tutustu tuotteisiimme huolella ja valitse itsellesi sopiva tuote edistämään juuri sinua kiinnostavia aiheita.

Me emme vain laita tavallisinta ja kysytyintä siementä pussiin vaan haluamme myös jatkossa tarjota teille uusia ja innovatiivisia tuotteita. Ostamalla Diana-tuotteita voit olla varma, että saat vastaukset kysymyksiisi ja laadukkaan tuotteen jatkossakin.

Informoimme selkeästi, miten sekä maanviljelijä että metsästäjä voi hyötyä erilaisten EU-tukien suomista mahdollisuuksista riistapeltojen perustamisessa. Tutustu oheiseen luetteloomme. Tiesitkö, että voit perustaa BeetleBankin Monimuotoisuus Niitty -tuotteellamme ja ilmoittaa sen kaksivuotiseksi monimuotoisuuspelloksi, jolloin tuki on 2 x 300 euroa hehtaarilta!

Tällaista ja paljon muuta on kehitteillä! Muista, että meillä on laadukkaiden monimuotoisuuspeltosiemenien lisäksi myös erittäin hyviä ja kehitettyjä riistarehutuotteita!

Tuotteet ovat haettavissa LantmännenAgro-kaupoista, alueesi Berneri-myyjältä sekä Eräkontin verkkokaupasta!

Yrityksen toiminta

Riistasiemen Oy on siementen maahantuonti- ja tukkuliike. Siemenet tulevat johtavilta siementen tuottajilta eri puolilta Eurooppaa. Kaikki raaka-aineet ovat sertifioituja kansainvälisten määräysten mukaisesti. Riistasiemen Oy huolehtii siementen lakimääräisestä sertifioinnista Suomessa ja vastaa siementen laadusta. Siemenet pakataan omassa pakkaamossa Siuntiossa kuluttajapakkauksiin ja toimitetaan edelleen jälleenmyyjillemme. Osa siemenistä tuodaan myös valmiiksi pakattuna ulkomailta.

Riistasiemen Oy panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehittelyyn ja koetoimintaan. Tavoitteena on saada asiakkaat onnistumaan riistapeltojen perustamisessa ja tuoda markkinoille uusia viljelymenetelmiä, uutta kylvötekniikkaa ja uusia mielenkiintoisia riistapeltokasveja. Emme etsi sopivia kasveja ainoastaan riistaa ajatellen, vaan myös kylvettäväksi pölyttäjille, perhosille ja pikkulinnuille. Tuotteemme siis edistävät yleisesti maisemaa ja luonnon monimuotoisuutta. Lue lisää kohdassa koetoiminta.

Muutamia kuvia lähettämöstämme

“Riistapellot riistan parhaaksi”