Riistasiemen Oy panostaa entistä voimakkaammin kehitykseen. Koetilallamme kokeillaan siemeniä monimuotoisuustarkoitukseen. Eri siemeniä ja lajikkeita on kokeilussa miltei kaikilta Euroopan siemen toimittajilta. Näin tiedämme miten kehittää siemensekoituksia ja lajikevalintoja.

Olemme saanneet lisävahvistusta kotimaan myyntiin kun osaava ja kokenut agronomi Mikko Koho liittyi joukkoomme syksyllä 2018. Samalla saamme myös lisättyä läsnäoloamme Ruotsin markkinoille jonne rantauduimme 2018. Merkittäviä yhteistyö kuvioita on solmittu Ruotsissa vuodelle 2019.

Tuotevalikoimamme

Tuotevalikoimamme laajeni 2018 ja mukaan on otettu kolmen kilon pakkauskoko kiinnosti asiakkaita hyvin. Näin asiakas pystyi hankkimaan juuri haluamansa määrän siementä yhden tai kolmen kilon pakkauksissa.

Uusia tuotteita kaudelle 2019 ovat muun muassa Peltoriista Diana, Maanparannus Diana ja Ahdekaunokki Diana. Ja rehupuolella todella kiinnostavat Diana Petoeläinhaaska sekä Diana Mineraalikuoppa.

Tuotteemme ovat kylvettävissä riistapeltoina, mutta niistä saatava hyöty voi yhtä hyvin olla niin pikkulinnuille kuin metsästettävälle riistalle. Lisäksi monet tuotteet edistävät yleistä monimuotoisuutta. Tarkoituksen on tarjota tuotteita peltomaiseman monipuolistamiseen sekä erikoisempia edistyksellisiä tuotteita riistanhoitoon.

Tutustu tuotteisiimme huolella ja valitse itsellesi sopiva tuote edistämään juuri sinua kiinnostavia aiheita.

Me emme vain laita tavallisinta ja kysytyintä siementä pussiin vaan haluamme myös jatkossa tarjota teille uusia ja innovatiivisia tuotteita. Ostamalla Diana-tuotteita voit olla varma, että saat vastaukset kysymyksiisi ja laadukkaan tuotteen jatkossakin.

Informoimme selkeästi, miten sekä maanviljelijä että metsästäjä voi hyötyä erilaisten EU-tukien suomista mahdollisuuksista riistapeltojen perustamisessa. Tutustu oheiseen luetteloomme. Tiesitkö, että voit perustaa BeetleBankin Monimuotoisuus Niitty -tuotteellamme ja ilmoittaa sen kaksivuotiseksi monimuotoisuuspelloksi, jolloin tuki on 2 x 300 euroa hehtaarilta! Tai että kolmemetristä reunavyöhykettä voi hyödyntää monimuotoisuuden hyväksi todella tehokkaasti!

Tällaista ja paljon muuta on kehitteillä! Muista, että meillä on laadukkaiden monimuotoisuuspeltosiemenien lisäksi myös erittäin hyviä ja kehitettyjä riistarehutuotteita!

Tuotteet ovat saatavissa täältä!

Yrityksen toiminta

Riistasiemen Oy on pääosin siementen ja rehujen maahantuonti- ja tukkuliike. Teemme myös suoraa kuluttajakauppaa asiakkaan niin toivoessa. Siemenet tulevat johtavilta siementen tuottajilta eri puolilta Eurooppaa. Kaikki raaka-aineet ovat sertifioituja kansainvälisten määräysten mukaisesti. Riistasiemen Oy huolehtii siementen lakimääräisestä sertifioinnista Suomessa ja vastaa siementen laadusta. Siemenet pakataan omassa pakkaamossa Siuntiossa kuluttajapakkauksiin ja toimitetaan edelleen jälleenmyyjillemme. Pieni osa siemenistä tuodaan myös valmiiksi pakattuna ulkomailta.

Riistasiemen Oy panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehittelyyn ja koetoimintaan. Tavoitteena on saada asiakkaat onnistumaan riistapeltojen perustamisessa ja tuoda markkinoille uusia viljelymenetelmiä, uutta kylvötekniikkaa ja uusia mielenkiintoisia riistapeltokasveja. Emme etsi sopivia kasveja ainoastaan riistaa ajatellen, vaan myös kylvettäväksi pölyttäjille, perhosille ja pikkulinnuille. Tuotteemme siis edistävät yleisesti maisemaa ja luonnon monimuotoisuutta. Lue lisää kohdassa koetoiminta.

Riistasiemen info yritys

Muutamia kuvia lähettämöstämme


”Monimuotoisuuspeltoja monipuolistamaan ja rikastamaan maatalousmaisemaa”