OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riistasiemen Oy:n uusi toimitusjohtaja Sebastian Sohlberg viljelee 400 ha modernia maatilaa Siuntiossa, länsiuudellamaalla. Kuvassa 16 ha:n hernepelto, josta osa pakataan kyyhkysherneeksi.

Riistasiemen Oy:ssä on tapahtunut ”kapulan vaihto”, sillä yrityksen aikaisempi omistaja ja perustaja Markus von Weisssenberg on vuonna 2015 myynyt yrityksen liiketoiminnan Siuntiolaiselle  Sebastian Sohlbergille. Kaupan myötä yrityksen kotipaikka on siirtynyt Siuntioon, mutta  pakkaustoiminta jatkuu edelleen yrityksen pakkaamossa Turussa.

Yrityksen toiminta

Riistasiemen Oy on siementen maahantuonti- ja tukkuliike. Siemenet tulevat johtavilta siementen tuottajilta eri puolilta Eurooppaa. Kaikki raaka-aineet ovat sertifioituja kansainvälisten määräysten mukaisesti. Riistasiemen Oy huolehtii siementen lakimääräisestä sertifioinnista Suomessa ja vastaa siementen laadusta. Siemenet pakataan omassa pakkaamossa Turussa kuluttajapakkauksiin ja toimitetaan edelleen jälleenmyyjillemme. Osa siemenistä tuodaan myös valmiiksi pakattuna ulkomailta.

Riistasiemen Oy panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehittelyyn ja koetoimintaan. Tavoitteena on saada asiakkaat onnistumaan riistapeltojen perustamisessa ja tuoda markkinoille uusia viljelymenetelmiä, uutta kylvötekniikkaa ja uusia mielenkiintoisia riistapeltokasveja. Lue lisää kohdassa koetoiminta.

Muutamia kuvia lähettämöstämme Turussa

“Riistapellot riistan parhaaksi”